Μόνο εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να μεταφορτώνουν αρχεία!

Πρόγραμμα (εφαρμογή .exe) που δημιουργήθηκε το 2014 για τις κατασκηνώσεις “Χαρούμενων Αγωνιστών” Αθηνών για να βοηθήσει στη διαδικασία των κληρώσεων των ζευγαριών των ατομικών πρωταθλημάτων (σκάκι, ποδοσφαιράκι, κλπ).

Τρέχει σε Windows και είναι πολύ απλό και εύχρηστο.

Στιγμιότυπο της εφαρμογής

Στιγμιότυπο της εφαρμογής

Κατεβάστε (κάνοντας κλικ στο “Μεταφόρτωση αρχείου” παρακάτω) την εφαρμογή:

1 αστεράκι2 αστεράκια3 αστεράκια4 αστεράκια5 αστεράκια (3 ψήφοι, μέσος όρος: 5,00 από 5)
Loading...
Δημοσιεύτηκε: 23 Σεπτεμβρίου 2014Κατηγορίες: Κατασκήνωση3 Comments

3 Comments

 1. anastasios 2 Οκτωβρίου 2014 at 18:48

  Δεν εμφανίζονται τα τετραγωνάκια για επιλογή νικητή, στην καρτέλα ζευγαριών. Φταίει η έκδοση των windows; έχω windows 7.

  • ConstR 2 Οκτωβρίου 2014 at 22:56

   Σίγουρα δεν φταίει η έκδοση των Windows, καθώς το πρόγραμμα έχει δοκιμαστεί σε Windows 7 και 8. Για να παίξει σωστά η εφαρμογή, πρέπει να είναι εγκατεστημένος ο Microsoft .NET Framework 4.5.

   Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αλλάξει το ύψος κάθε γραμμής στην προβολή ζευγών. Τα checkboxes δεν εμφανίζονται εάν δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να απεικονιστούν. Το πλάτος των στηλών είναι σταθερό σε τιμή ώστε να χωράνε. Επίσης, εάν τυχόν χρησιμοποιείτε windows theme που αυξάνει το μέγεθος των checkboxes, δοκιμάστε να το επαναφέρετε σε ένα ενσωματωμένο.

   Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, επικοινωνήστε μαζί μου στο email που αναγράφεται στην εφαρμογή (εμφάνιση πληροφοριών, ctrl+I).

Αφήστε ένα σχόλιο