Ηλεκτρονική εφαρμογή κληρώσεων

Πρόγραμμα (εφαρμογή .exe) που δημιουργήθηκε το 2014 για τις κατασκηνώσεις “Χαρούμενων Αγωνιστών” Αθηνών για να βοηθήσει στη διαδικασία των κληρώσεων των ζευγαριών των ατομικών πρωταθλημάτων (σκάκι, ποδοσφαιράκι, κλπ).

Τρέχει σε Windows και είναι πολύ απλό και εύχρηστο.

Στιγμιότυπο της εφαρμογής

Στιγμιότυπο της εφαρμογής

Κατεβάστε (κάνοντας κλικ στο “Μεταφόρτωση αρχείου” παρακάτω) την εφαρμογή:

Μόνο εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να μεταφορτώνουν αρχεία!

Έστειλε/-αν: "Χαρούμενοι Αγωνιστές" Αθηνών

1 αστεράκι2 αστεράκια3 αστεράκια4 αστεράκια5 αστεράκια (3 ψήφοι, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Loading...

3 σχόλια

 1. anastasios

  Δεν εμφανίζονται τα τετραγωνάκια για επιλογή νικητή, στην καρτέλα ζευγαριών. Φταίει η έκδοση των windows; έχω windows 7.

  • ConstR

   Σίγουρα δεν φταίει η έκδοση των Windows, καθώς το πρόγραμμα έχει δοκιμαστεί σε Windows 7 και 8. Για να παίξει σωστά η εφαρμογή, πρέπει να είναι εγκατεστημένος ο Microsoft .NET Framework 4.5.

   Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αλλάξει το ύψος κάθε γραμμής στην προβολή ζευγών. Τα checkboxes δεν εμφανίζονται εάν δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να απεικονιστούν. Το πλάτος των στηλών είναι σταθερό σε τιμή ώστε να χωράνε. Επίσης, εάν τυχόν χρησιμοποιείτε windows theme που αυξάνει το μέγεθος των checkboxes, δοκιμάστε να το επαναφέρετε σε ένα ενσωματωμένο.

   Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, επικοινωνήστε μαζί μου στο email που αναγράφεται στην εφαρμογή (εμφάνιση πληροφοριών, ctrl+I).

Αφήστε μια απάντηση