Το Quiz του Υπαρχηγού

Το «Quiz του Υπαρχηγού» είναι ένα τηλεπαιχνίδι ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες με τη σειρά, έχοντας στη διάθεσή τους ορισμένες βοήθειες.

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στη μετακατασκηνωτική εκδρομή των «Χαρούμενων Αγωνιστών» Γυμνασίου της Αθήνας, το Σεπτέμβριο του 2019. Οι εκδρομείς χωρίστηκαν σε 6 κατασκηνωτικές ομάδες, καθεμία από τις οποίες προκλήθηκε να διαλέξει τον αντιπρόσωπο που θα περνούσε τη δοκιμασία των 5 ερωτήσεων του αρχηγείου.

Κατά την «Αναμέτρηση με τις ΑΡΧΕΣ» μπορούσαν να ζητήσουν τη βοήθεια του αρχηγού ή των ομαδαρχών, να πάρουν δώρο τη σωστή απάντηση, να αποκλείσουν κάποιες εναλλακτικές με το 50-50, ή να ανατρέξουν σε μία ψηφιακή προσομοίωση της γνωστής βοήθειας του κοινού. Από τη στιγμή, λοιπόν, που το οπλοστάσιο των κατασκηνωτών ήταν γεμάτο, οι υπαρχηγοί δεν έχασαν την ευκαιρία να καταγράψουν ερωτήσεις αντίστοιχης δυσκολίας…

Κατεβάστε (κάνοντας κλικ στο “Μεταφόρτωση αρχείου” παρακάτω) το αρχείο. Στο αρχείο guide.pdf υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες.

 

Μόνο εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να μεταφορτώνουν αρχεία!

Έστειλε/-αν: Κωνσταντίνος Ρακτιβάν

1 αστεράκι2 αστεράκια3 αστεράκια4 αστεράκια5 αστεράκια (2 ψήφοι, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Loading...

6 σχόλια

 1. Προστέθηκαν επιπλέον 36 ερωτήσεις από 9 κατηγορίες!

 2. giannis4

  Δεν λειτουργεί. Πατάω υποβολή και κάνει ανανέωση.

  • constracti

   Αρχικά, αποσυμπίεσε το zip που κατέβασες σε ένα φάκελο. Στη συνέχεια άνοιξε το index.html και η εφαρμογή οφείλει να λειτουργεί κανονικά.
   Επίσης, έλεγξε ότι δεν είναι απενεργοποιημένη η JavaScript στο browser που χρησιμοποιείς.

 3. MARIAKAN

  πώς ρυθμίζουμε το πλήθος των γύρων;;;

Αφήστε μια απάντηση