Τραγούδια Χριστουγέννων

Κατεβάστε φυλλάδιο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κατάλληλο τόσο για τις γιορτές του κατηχητικού ή της ομάδας σας, αλλά και για τις συγκεντρώσεις αυτήν την περίοδο!

Μόνο εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να μεταφορτώνουν αρχεία!

1 αστεράκι2 αστεράκια3 αστεράκια4 αστεράκια5 αστεράκια (5 ψήφοι, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Loading...

11 σχόλια

 1. kasos

  Πολύ όμορφο σχεδιαστικά και χρήσιμο! Θα βόλευε βέβαια αν το ανεβάζατε και σε διαφορετική μορφή (όχι μόνο pdf) ώστε να υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας του.

 2. παίχτης

  Εκ μέρους όλων των στελεχών του κατηχητικού μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το πλούσιο Υλικό που βρήκαμε εδώ. Χορηγός της Χριστουγεννιάτικης Εορτής μας… http://www.synathlountes.gr : Τραγούδια, Ποιήματα, Στοχαστικά Κείμενα, Στολισμός, Σκίτσα, Συγχορδίες…όλα ήταν μια προσφορά της ιστοσελίδας σας. Ευχαριστούμε πολύ! Συνεχίστε το υπέροχο έργο σας και μακάρι όλοι να συμβάλουμε σε αυτό με όποιον τρόπο ο καθένας μπορεί.

 3. vasilios kapellas

  Ευχαριστώ πάρα πολύ!

 4. PanagiaFilotitissa

  Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθειά σας!!! Καλά Χριστούεγεννα!!!

 5. Πέτρος Χαλκιόπουλος

  Πολύ ωραίο. μια διόρθωση: “..και τούτο αΞιον εστί..” (όχι άγιον)

 6. stavroula.m

  Σασς ευχαριστω πολυ ειναι σιγουρο οτι θα χρησιμευσειπολυ!

 7. Vasia

  Για φέτος, μου δώσατε λύσεις για την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Κατηχητικού μας.
  Πέρυσι είχα φτιάξει, ένα αφηγηματικό κομμάτι με Χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο, που το μοίρασα σ΄όλα τα παιδιά του Τμήματος που είχα αναλάβει (Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού). Θά΄θελα να σας το στείλω. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Μήπως μπορώ να σας το στείλω υπό μορφή Word στο e-mail που αναφέρετε;

Αφήστε μια απάντηση