Νηστίσιμο Μιλφέιγ

Χρόνος προετοιμασίας: 16 λεπτά το πολύ

Μερίδες: 12-14

Υλικά:

2 πακέτα crackers

1 κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής ΓΙΑ ΜΙΛΦΕΙΓ (πχ.Γιώτης-για την παρασκευή της θα χρειαστούν και 600ml νερό)

500ml φυτική κρέμα για γλυκά (πχ.Gran Cucina Gia’ Zuccherata)

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη (ή όση θέλετε αναλόγως πόσο γλυκό το θέλετε)

λίγη κανέλα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής για μιλφέιγ αντικαθιστώντας το κρύο γάλα με ίση ποσότητα κρύου νερού. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τη φυτική κρέμα με τη ζάχαρη άχνη και φτιάχνουμε σαντιγί. Ρίχνουμε 3-4 μεγάλες κουταλιές σαντιγί στην κρέμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε απαλά. Στρώνουμε το γλυκό μας:Σκεπάζουμε τον πάτο με crackers, ρίχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής, ξαναβάζουμε crackers, ρίχνουμε την υπόλοιπη σαντιγί. Για γαρνίρισμα τρίβουμε τα υπόλοιπα crackers και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.

Καλή επιτυχία!

Έστειλε/-αν: "Χαρούμενες Αγωνίστριες" Χίου

1 αστεράκι2 αστεράκια3 αστεράκια4 αστεράκια5 αστεράκια (8 ψήφοι, μέσος όρος: 4,63 από 5)
Loading...

Ένα σχόλιο

  1. EYTYXIA

    Θα μπορούσαν τα cracers να αντικατασταθούν με άλλου τύπου μπισκότα;;;

Αφήστε μια απάντηση