Οι Εκδόσεις «Ο Σωτήρ» και οι Εκδόσεις «Έαρ» διοργανώνουν την 1η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου από την 1 Δεκεμβρίου έως και 10 Δεκεμβρίου 2017. Μια όμορφη και πρωτότυπη ευκαιρία, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά των Κατηχητικών.

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στα Πνευματικά Κέντρα της Ενώσεως Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» στην Αγία Παρασκευή, Χαλανδρίου 14 (πλησίον της πλατείας – έναντι Jumbo) και στην Νέα Σμύρνη, Ελευθ. Βενιζέλου 23 (πλησίον Ι.Ν. Αγ. Φωτεινής – έναντι Δημαρχείου).

Η Έκθεση αυτή απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, κυρίως όμως σε γονείς και παιδιά. Τα παιδιά των Κατηχητικών που θα επισκεφθούν την Έκθεση: 

α) θα λάβουν μέρος σε ειδικά διαμορφωμένα εκπαιδευτικά-κατηχητικά προγράμματα, διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα (στην εικόνα),

β) θα γνωρίσουν και θα συζητήσουν με συγγραφείς και εικονογράφους παιδικών βιβλίων,

γ) θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν επίκαιρα και άλλα βιβλία.

Η παρακολούθηση του προγράμματος είναι δωρεάν. Όλα τα παιδιά φεύγοντας θα λάβουν ενημερωτικό υλικό και ένα μικρό δώρο.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στο κατάλληλα επιλεγμένο και ωφέλιμο Ορθόδοξο χριστιανικό βιβλίο και να τα βοηθήσει να νιώσουν το βαθύτερο και αληθινό νόημα της εορτής των Χριστουγέννων.

Το παραπάνω πρόγραμμα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννοήσεως με τους κατηχητές σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί το Κατηχητικό.

Στα συνημμένα αρχεία υπάρχει το κατάλληλο υλικό που χρειάζεται για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και για τον τρόπο που θα κάνετε κράτηση.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα και την αίτηση συμμετοχής.

1 αστεράκι2 αστεράκια3 αστεράκια4 αστεράκια5 αστεράκια (1 ψήφοι, μέσος όρος: 5,00 από 5)
Loading...