Μόνο εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να μεταφορτώνουν αρχεία!

Το «Quiz του Υπαρχηγού» είναι ένα τηλεπαιχνίδι ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες με τη σειρά, έχοντας στη διάθεσή τους ορισμένες βοήθειες.

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στη μετακατασκηνωτική εκδρομή των «Χαρούμενων Αγωνιστών» Γυμνασίου της Αθήνας, το Σεπτέμβριο του 2019. Οι εκδρομείς χωρίστηκαν σε 6 κατασκηνωτικές ομάδες, καθεμία από τις οποίες προκλήθηκε να διαλέξει τον αντιπρόσωπο που θα περνούσε τη δοκιμασία των 5 ερωτήσεων του αρχηγείου.

Κατά την «Αναμέτρηση με τις ΑΡΧΕΣ» μπορούσαν να ζητήσουν τη βοήθεια του αρχηγού ή των ομαδαρχών, να πάρουν δώρο τη σωστή απάντηση, να αποκλείσουν κάποιες εναλλακτικές με το 50-50, ή να ανατρέξουν σε μία ψηφιακή προσομοίωση της γνωστής βοήθειας του κοινού. Από τη στιγμή, λοιπόν, που το οπλοστάσιο των κατασκηνωτών ήταν γεμάτο, οι υπαρχηγοί δεν έχασαν την ευκαιρία να καταγράψουν ερωτήσεις αντίστοιχης δυσκολίας…

Κατεβάστε (κάνοντας κλικ στο “Μεταφόρτωση αρχείου” παρακάτω) το αρχείο. Στο αρχείο guide.pdf υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες.

 

1 αστεράκι2 αστεράκια3 αστεράκια4 αστεράκια5 αστεράκια (2 ψήφοι, μέσος όρος: 5,00 από 5)
Loading...

6 Comments

  1. Προστέθηκαν επιπλέον 36 ερωτήσεις από 9 κατηγορίες!

  2. giannis4 7 Ιουλίου 2020 at 13:58

    Δεν λειτουργεί. Πατάω υποβολή και κάνει ανανέωση.

    • constracti 8 Ιουλίου 2020 at 22:09

      Αρχικά, αποσυμπίεσε το zip που κατέβασες σε ένα φάκελο. Στη συνέχεια άνοιξε το index.html και η εφαρμογή οφείλει να λειτουργεί κανονικά.
      Επίσης, έλεγξε ότι δεν είναι απενεργοποιημένη η JavaScript στο browser που χρησιμοποιείς.

  3. MARIAKAN 31 Δεκεμβρίου 2020 at 18:34

    πώς ρυθμίζουμε το πλήθος των γύρων;;;

    • Οι γύροι ρυθμίζονται αυτόματα με βάση των αριθμό των ερωτήσεων και τον αριθμό των ομάδων. Αν είναι π.χ. 30 ερωτήσεις και 3 ομάδες, θα είναι 10 οι γύροι. Αν όμως είναι 5 οι ομάδες, θα είναι 6 οι γύροι.

  4. Προστέθηκαν ακόμα 42 ερωτήσεις!

Αφήστε ένα σχόλιο