Μόνο εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να μεταφορτώνουν αρχεία!

Μαζέψαμε και με χαρά προσφέρουμε στα μέλη μας μια συλλογή από όμορφους σελιδοδείκτες με σκοπό να χρησιμοποιηθούν στο έργο της κατήχησης.

1 αστεράκι2 αστεράκια3 αστεράκια4 αστεράκια5 αστεράκια (11 ψήφοι, μέσος όρος: 5,00 από 5)
Loading...
Δημοσιεύτηκε: 1 Απριλίου 2014Κατηγορίες: Κατηχητικό/ΟμάδαΕτικέτες: 6 Comments

6 Comments

  1. παίχτης 5 Απριλίου 2014 at 11:39

    Υπέροχοι!

  2. evangelia 18 Ιουνίου 2014 at 10:23

    Πανεμορφοι,ευχαριστουμε!!

  3. filokt 14 Νοεμβρίου 2017 at 20:05

    Πράγματι, είναι υπέροχοι! Επιτρέψτε μου 2 μικρές παρατηρήσεις – διορθώσεις!
    Μετά και την αγιοκατάταξη των Αγίων Παϊσίου και Πορφυρίου, θα ήταν ευχής έργον να αναγράφονταν “Ο Άγιος” ή “Ο Όσιος”, αντί για το “Ο Γέρων”. Καθώς επίσης, αν είναι εφικτό γραφιστικά, να προστεθεί και φωτοστέφανο. Ακόμη, στον σελιδοδείκτη για τη Σύναξη των Αγίων Αρχαγγέλων στις 8 Νοεμβρίου, υπάρχει σοβαρό ορθογραφικό λάθος… το “Παμμεγίστων” γράφεται με 2 “μ” αντί ενός.

  4. filokt 4 Δεκεμβρίου 2019 at 10:42

    Πέρασαν ήδη 5 και πλέον χρόνια από την πρώτη ανάρτηση! Τα αρχεία παραμένουν ίδια. Έστω να διορθωνόταν τα υπάρχοντα; Μήπως υπάρχει κάτι νεότερο, με διαφορετικές εικόνες; ίσως και με τους νεότερους Αγίους της Εκκλησίας μας; Είναι πολύ εύχρηστο εργαλείο, χρήσιμο δώρο, αφορμή για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας. Σας ευχαριστώ!

    • Σας ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σας. Ως προς την διόρθωση των υπαρχόντων αρχείων: Η διαχειριστική ομάδα δεν έχει στην διάθεσή της τα επεξεργάσιμα αρχεία προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις. Ως προς τα υπόλοιπα, είναι γνωστό, ο ιστοχώρος μας στηρίζεται στην εκούσια προσφορά υλικού των μελών της. Οπότε όταν τα μέλη μας δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι σχετικό (άλλους σελιδοδείκτες εν προκειμένω), είναι αδύνατον να ανανεωθεί η παρούσα ανάρτηση ή όποια άλλη.

Αφήστε ένα σχόλιο