Σελιδοδείκτες για το κατηχητικό

Μαζέψαμε και με χαρά προσφέρουμε στα μέλη μας μια συλλογή από όμορφους σελιδοδείκτες με σκοπό να χρησιμοποιηθούν στο έργο της κατήχησης.

Μόνο εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να μεταφορτώνουν αρχεία!

Έστειλε/-αν: "Χαρούμενοι Αγωνιστές" Θεσσαλονίκης

1 αστεράκι2 αστεράκια3 αστεράκια4 αστεράκια5 αστεράκια (11 ψήφοι, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Loading...

6 σχόλια

 1. evangelia

  Πανεμορφοι,ευχαριστουμε!!

 2. filokt

  Πράγματι, είναι υπέροχοι! Επιτρέψτε μου 2 μικρές παρατηρήσεις – διορθώσεις!
  Μετά και την αγιοκατάταξη των Αγίων Παϊσίου και Πορφυρίου, θα ήταν ευχής έργον να αναγράφονταν “Ο Άγιος” ή “Ο Όσιος”, αντί για το “Ο Γέρων”. Καθώς επίσης, αν είναι εφικτό γραφιστικά, να προστεθεί και φωτοστέφανο. Ακόμη, στον σελιδοδείκτη για τη Σύναξη των Αγίων Αρχαγγέλων στις 8 Νοεμβρίου, υπάρχει σοβαρό ορθογραφικό λάθος… το “Παμμεγίστων” γράφεται με 2 “μ” αντί ενός.

 3. filokt

  Πέρασαν ήδη 5 και πλέον χρόνια από την πρώτη ανάρτηση! Τα αρχεία παραμένουν ίδια. Έστω να διορθωνόταν τα υπάρχοντα; Μήπως υπάρχει κάτι νεότερο, με διαφορετικές εικόνες; ίσως και με τους νεότερους Αγίους της Εκκλησίας μας; Είναι πολύ εύχρηστο εργαλείο, χρήσιμο δώρο, αφορμή για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας. Σας ευχαριστώ!

  • Σας ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σας. Ως προς την διόρθωση των υπαρχόντων αρχείων: Η διαχειριστική ομάδα δεν έχει στην διάθεσή της τα επεξεργάσιμα αρχεία προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις. Ως προς τα υπόλοιπα, είναι γνωστό, ο ιστοχώρος μας στηρίζεται στην εκούσια προσφορά υλικού των μελών της. Οπότε όταν τα μέλη μας δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι σχετικό (άλλους σελιδοδείκτες εν προκειμένω), είναι αδύνατον να ανανεωθεί η παρούσα ανάρτηση ή όποια άλλη.

Αφήστε μια απάντηση