Μόνο εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να μεταφορτώνουν αρχεία!

Οι “Δοκιμασίες Συνταγμάτων” είναι ένα κατασκηνωτικό παιχνίδι σχεδιασμένο να συνδυάζεται με την Ημέρα Πατρίδας. Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά Δημοτικού.

Σκοπός του είναι να εντυπωθούν στα παιδιά βασικά στοιχεία από την εισήγηση της Ημέρας Πατρίδος που θα έχει προηγηθεί, μέσα από ένα ευχάριστο αλλά και πολύπλοκο παιχνίδι. Το παιχνίδι απαιτεί από τα παιδιά α) να κατανοήσουν ελάχιστες βασικές οδηγίες και β)…πολύ τρέξιμο. Αντιθέτως, τα στελέχη κατέχουν σταθερές θέσεις. Οι ομάδες περνούν κυκλικά από όλες τις δοκιμασίες και, εφόσον απαντούν σωστά, συλλέγουν περισσότερους πόντους. Σε κάθε περίπτωση, μαθαίνουν την απάντηση και προχωρούν στις επόμενες δοκιμασίες.

Το παιχνίδι παρουσιάσθηκε στην Κατασκήνωση Χελιδονιών (Αθηνών) του 2011, στο Ελληνικό Κορινθίας.

Τις πλήρεις οδηγίες του παιχνιδιού μπορείτε να τις κατεβάσετε κάνοντας κλικ στο “Μεταφόρτωση αρχείου” παρακάτω.

1 αστεράκι2 αστεράκια3 αστεράκια4 αστεράκια5 αστεράκια (Καμία βαθμολόγηση προς το παρόν.)
Loading...
Δημοσιεύτηκε: 4 Αυγούστου 2012Κατηγορίες: Αφιερωμένες ημέρες4 Comments

4 Comments

  1. Leandrosnik 26 Απριλίου 2020 at 20:10

    Εδω αγαπητοι φιλοι απουσιαζει το αρχειο

  2. gvavatsis 4 Ιουλίου 2020 at 17:55

    Καλησπέρα! Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

    Ανεβάστε και το αρχείο με τις αναλυτικές ερωτήσεις που πρέπει να έχουν οιομαδάρχες/ισσες, καθώς και τις απαντήσεις τους! Στο αρχείο υπάρχουν μόνο οι γενικές οδηγίες για τα καθήκοντα των Ομαδαρχών και των βοηθών! Θα ήταν πολύ σημαντικό, γιατί σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι!

    • Χαίρετε. Δεν είναι δυνατόν να ανεβούν αναλυτικές ερωτήσεις και απαντήσεις, διότι το παιχνίδι είναι έτσι φτιαγμένο, ώστε να προσαρμόζεται στην ημέρα πατρίδος κάθε χρονιάς. Οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνει όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει, είναι να φτιάξει τις αντίστοιχες ερωτήσεις.

Αφήστε ένα σχόλιο