Καλωσήλθατε!

Καλωσήλθατε στον ιστοχώρο “Συναθλούντες”. Τον επίσημο ιστοχώρο των ομαδαρχών των “Χαρούμενων Αγωνιστών”. Έναν -διαρκώς ανανεούμενο- χώρο από κατηχητές για κατηχητές!

Η σελίδα Ξενάγηση στον ιστοχώρο θα σας δώσει σημαντική βοήθεια για το πώς θα αναζητήσετε αποτελεσματικότερα το υλικό του ιστοχώρου, ενώ στη σελίδα Σχετικά με τον ιστοχώρο θα βρείτε τη σύστασή μας. Θα ήταν σημαντικό να αφιερώσετε και λίγο χρόνο για να διαβάσετε τους “Όρους χρήσης“.

Σημειώστε πως, για να αποκτήσετε ευρύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο υλικό, χρειάζεται να εγγραφείτε σαν μέλη (εντελώς δωρεάν).

Περιμένουμε και τη δική σας συνεισφορά για τον περαιτέρω εμπλουτισμό του ιστοχώρου. Γι’ αυτόν τον λόγο -αλλά και για οτιδήποτε άλλο θέλετε- περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ελπίζουμε το παρατιθέμενο υλικό να σας βοηθήσει και να ανανεώσει τα “όπλα” σας στον άγιο αγώνα της κατήχησης των παιδιών μας…

synathlountes.gr

1 αστεράκι2 αστεράκια3 αστεράκια4 αστεράκια5 αστεράκια (12 ψήφοι, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Loading...

19 σχόλια

 1. player

  Υπέροχη ιδέα το site και ακόμα …υπεροχότερη η υλοποίησή της!
  Μπράβο, μπράβο!
  Τιμή μου να γράφω ένα από τα πρώτα σχόλια -αν όχι το πρώτο- σε μια τέτοια ιστοσελίδα!
  Μπράβο!
  Ο Θεός να ευλογεί όλα τα έργα αυτού του Έργου…!

 2. γαλιλαια

  Συγχαρητηρια για την υπεροχη ιδεα!!Ο Θεος να ευλογει και την νεα αυτη προσπαθεια!!

 3. κ.Βασιλική

  Καλά ε πολύ υπέροχη αυτή η ιδέα!! Νομίζω πως όλοι χρειαζόμαστε μια περαιτέρω υλική και πνευματική βοήθεια για αυτό το έργο… Μπράβο!! Εύχομαι αυτό το site να εμπλουτίζεται συνεχώς από τους χρήστες του για να εκπληρώσει το σκοπό του!

 4. maxitis

  Πολλά συγχαρητήρια για αυτή τη νέα θαυμαστή προσπάθεια!Ήταν απαραίτητο εδώ και χρόνια ένα τέτοιο site καθώς θα αποτελέσει πραγματικό θησαυρό και οδηγό για κάθε κατηχητή/ομαδάρχη όλης της Ελλάδος και όχι μόνο.Καλή αρχή και καλό αγώνα!

 5. Ακολούθει μοι!

  Τρεις μέρες είναι μόνο που γνωρίζω την σελίδα και ήδη η βοήθεια της πολύ μεγάλη. Σας ευχαριστούμε για την σκέψη για τον κόπο και τον χρόνο που δίνετε! Καλή συνέχεια. Ο Θεός μαζί με όλους μας.

 6. +αθλητής

  Ας ευχηθούμε να φέρει καρπούς αυτή η προσπάθεια όχι τόσο στις προσωπικές μας ομαδαρχικές ικανότητες, όσο στις ψυχές των παιδιών μας! Ας δώσει ο Θεός όλοι όσοι γνωρίζουμε και θα χρησιμοποιούμε αυτόν τον ιστοχώρο να γίνουμε μάρτυρες αυτής της θαυμαστής καρποφορίας! Καλή δύναμη!

 7. Δωρόθεος

  Συγχαρητήρια στα στελέχη που “έχτισαν” αυτό τον υπέροχο χώρο!
  Συμβολική και εμπνευσμένη η προμετωπίδα με έντονη την υπόμνηση σε όλους μας να συνδέουμε λόγοις και έργοις τα παιδιά μας με το Σώμα του Χριστού, την Αγία Του Εκκλησία!
  Ας ανταποκριθούμε λοιπόν ΟΛΟΙ μας στην παράκληση των υπευθύνων για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και για ΑΝΑΝΕΩΣΗ του αναρτημένου υλικού!
  Καλή δύναμη στους συντελεστές!

 8. seagull

  Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη σελίδα που μας ετοιμάσατε! Ο Θεός να ευλογήσει!
  Ας ευχηθούμε αυτή η προσπάθεια να στηρίξει στην αληθινή, με αγάπη κι ενθουσιασμό, διακονία των παιδιών Του.
  Καλή δύναμη και καλή διακονία!

 9. Emmanouil

  Ευχαριστίες πολλές για τον τόσο χρήσιμο ιστοχώρο!

  Ευχόμαστε κάθε ευλογία και καλή σπορά!!!

 10. anastasia_g

  Καλή κι ευλογημένη αρχή!! Πολλά ευχαριστώ και συγχαρητήρια!! Ευχαριστώ και για το υλικό που μας δίνετε αλλά και για την ψυχική δύναμη!!

 11. thaleia

  Σας χαιρετώ κι εγώ..
  Συγχαρητήρια για την ιδέα κ ευχαριστώ για την ενημέρωση της παρουσίας μεσω mail!

 12. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας! Ευχαριστούμε πολύ..

  Θα ήταν πολύ χρήσιμο αν κάθε φορά που γινόταν νέα ανάρτηση να έφευγε αυτοματοποιημένο email στους χρήστες (ή σε αυτούς που θα έχουν δηλώσει κάτι τέτοιο..). Το έχετε σκεφτεί να το υλοποιήσετε;

  • Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια – ακόμα περισσότερο, όμως, για το σχόλιο-πρόταση, την πιθανότητα και δυνατότητα πραγματοποίησης του οποίου ελέγχουμε. Είναι πολύ σημαντικές για εμάς η γνώμη και οι παρατηρήσεις των χρηστών του ιστοχώρου.

   Προς το παρόν, πάντως, η δυνατότητα που προτείνετε είναι εναλλακτικά εφικτή μόνο μέσα από την παρακολούθηση της ροής RSS.

 13. παίχτης

  Μήπως θα ήταν εύκολο να ανεβάζατε κάποιο video σχετικό με ΕΟΚΑ,κλπ για την αυριανή μέρα;
  Ευχαριστώ πολύ!

 14. Χριστός Ανέστη -Αληθώς Ανέστη ο Κύριος!
  Καλώς σας βρήκαμε !
  Αξιόλογη η σελίδα σας όπως και το συνολικό σας έργο!
  Καλή Δύναμη!

 15. mariam

  Εύχομαι καλή χρονιά και ευλογημένη! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια! Ευχαριστώ για το πραγματικά πολύτιμο υλικό. Καλή δύναμη!!!

 16. marita

  Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας!Ευχαριστούμε πολύ για το υλικό των μαθημάτων του κατηχητικού σχολείου!Ο Θεός να σας ευλογεί!

 17. p.ioannis xalkiadakis

  Σας ευχαριστώ πολύ θα αντλήσω υλικό για κατηχητικό σχολείο της ενορίας

Αφήστε μια απάντηση